Kostvejledning København – opskrifter og rådgivning

Aubergineruller med flødeost, citron og østershatte

MUMS, dette er simpelthen noget af det lækreste vegetar mad – men kan også sagtens laves med kød! Jeg lavede det med lækre svampe af forskellig art og masser af revet citronskal og frisk oregano. Har du en rest skinke eller kødsauce vil det også være fint som fyld.

Ingredienser 4 personer:
3 auberginer
500 gram svampe, gerne flere slags blandet
Revet skal fra 2 citroner, ca. 2 spsk.
200 gram Kirks flødeost
2 fed hvidløg
Frisk oregano
½ tsk salt
½ tsk peber
100 gram ost til pynt
Smør og olivenolie

Fremgangsmåde:
Skær auberginen i skiver, ca. ½ cm. Pensl med olie og bag i ovnen i 15 minutter ved 200 grader. Steg svampene i smør og vend de afkølede svampe med flødeost, revet citronskal, frisk oregano (eller basilikum eller timian), salt, peber og presset hvidløg. Læg en god klat på hver skive aubergine og rul den sammen til en rulle. Læg dem ved siden af hinanden i et fad, og riv lidt ost på toppen.

Serveres med ½ dl couscous per person, frisk grøn salat og en god tomat sauce.

Billede 16-07-2016 19.36.11