Kostvejledning København – opskrifter og rådgivning

Bønnepasta med friske grøntsager

Dette er TOP GENIALT.. Det smager som pasta, det har en god konsistens, men det er ikke fuld af tomme kalorier. Nej, der er 40 gram protein per 100 gram, og det kan sagtens erstatte pastaen i smag og konsistens. Der bliver altid noget til overs i min familie, så jeg bruger det enten i wok dagen efter, fordi det minder og så meget om nudler i konsistens, ingen kan smage forskel, eller bruger det i en frisk nudelsalat som denne.

100 gram pasta lavet af sojabønner
Diverse grøntsager

Dressing:
2 spsk soja
1 spsk sesamolie
½ hakket chili
1 cm finthakket ingefær
½ revet hvidløg

Kog pastaen og lad den køle af, eller tag en rest fra køleskabet. Bland den godt med dressingen og snit dine yndlingsgrøntsager i. Jeg bruger næsten altid gulerødder i fine stave, agurker, tomater, edemamebønner eller ærter og rød peber. Men du kan bruge lidt hvad du vil, fx. svampe, minimajs, gul peber, majs mm..