Kostvejledning København – opskrifter og rådgivning

OM

Jeg havde siddet foran en computer det meste af mit arbejdsliv, da jeg i 2014 besluttede jeg for at gøre noget andet med IMG_0825mit liv.

Et stort ønske havde gennem længere tid været at arbejde med rådgivning, menneskelig kontakt og sundhed. Så det blev til et kostvejledning-kursusforløb, der greb om sig til også at forgrene sig i moduler om vegetarisme, økologi og stenalderkost – og et andet modul i spisning med nærvær og fordybelse. Især det sidste har min store interesse, fordi jeg tror på, at langt de fleste der er overvægtige, er nået dertil, fordi de spiser hovedløst for meget eller forkert. ’Hovedløst’ kan ændres når du får kontakt til dig selv. Når du er i kontakt, er det nemmere at passe på dig selv.

I løbet af 2015 har jeg endvidere taget kursus i sundhedscoaching, så jeg kan arbejde med positiv motivation i mine forløb.

Læs mere under kostvejledning, for at se hvilket forløb der vil passe dig bedst. Herunder kan du også læse andre klienters oplevelse med deres forløb.

Instruktør Fit for Kids

Ud over mit arbejde med private klienter, arbejder jeg frivilligt som sundhedsinstruktør i organisationen FitforKids. Her træner jeg overvægtige/inaktive børn mellem 7-14 år og tager ud og giver deres familier kostvejledning. Nogle gange er det små dårlige vaner, der skal justeres, og andre gange er det en hel families livsstil, der skal ændres.

Behandler
Jeg har i løbet af 2016 uddannet mig som ansigts refleksterapeut (facial zoneterapeut). En behandling kan gavne et vægttabsforløb, fordi den sætter naturligt gang i udrensningen og tarmene. Jeg giver behandlinger i Ansigtsrefleksterapi, Japansk Lifting samt Cosmo Face, som du kan læse mere om på www.katharinagylstorff.dk (siden er under opbygning).