Kostvejledning København – opskrifter og rådgivning

Spidskål med ananas, rosiner og æbler

Jeg ved det godt, jeg har skrevet det før. Kombinationen af frugt og kål er bare YUM! Jeg er vild med det!

Denne gang er det et spidskål, der er kommet i godt selskab med syrlig ananas, friske æbler og søde rosiner. Det er en salat, de fleste børn spiser med glæde, og vi har alle så godt af de gode fibre og vitaminer fra kål. Salaten gør sig godt med en lidt spicy ret, evt. mexikansk eller gryderet med chili og paprika.

Ingredienser (4 personer):
1 spidskål
½ frisk ananas, eller en lille dåse
2 æbler
1-2 håndfulde rosiner
1 appelsin

Fremgangsmåde:
Snit kål og ananas og æbler og bland det sammen i en skål med dressing og rosiner.
Du laver en dressing af 1 presset appelsin, lidt rapsolie og lidt saft fra ananasdåsen eller 1 tsk sukker.