Kostvejledning København – opskrifter og rådgivning

Ændring af livsstil

Du har sikkert afprøvet en eller mange slankekure og er ved at give op! Måske er et vægttab lykkes for dig, men processen var slet ikke sjov, og kiloene er nu på vej retur?

Hvis du er træt af kure, men også af din overvægt, så lad mig hjælpe dig i gang i et vægttab, der ikke er en kur, men en omsorgsfuld ændring af din livsstil – bygget på sund fornuft, ærlighed og mådehold.

Jeg arbejder inden for metoden om spisning med nærvær og nydelse, og i forløbet afdækker vi alle de dårlige vaner. Når du kender dig selv bedre, via de test og øvelser jeg giver dig, vil du blive langt bedre til at undgå snack fælderne, og helt automatisk få større fokus på at indtage sund mad, der er god for dig og din krop.

Forløb:
Første gang vi mødes, tager vi et check på vægten. Herefter glemmer vi alt om vægt, kilojoules og kalorietælling. Du har på forhånd udfyldt nogle papirer med dine kostvaner og vægthistorie og en kostdagbog, med alt du har spist på to hverdage og to weekenddage. Vi snakker om, hvornår det er svært at sige nej til fristelser, og jeg hjælper dig med at finde ud af, hvor du falder i fælden og du vil lære at sige nej tak; både til dine dårlige vaner og til for meget mad. Og når du overspiser, så er det ikke et tilbagefald, men med de rette øvelser, er det en måde at lære dig selv at kende på. Og du kan lære at begrænse og beherske lysten til at falde i, når du ved hvorfor du gør det, og hvad du skal gøre i stedet for.

Det er et 8-ugers forløb, og der vil være en del øvelser, der skærper dit nærvær og dit kendskab til dig selv, dine følelser og din tanker. Du vil gennem ugerne skrive dagbog, udfylde forskellige skemaer samt nydelses- og sultbarometre. Du bliver opmærksom på dine spisevaner, du vil genkende situationer, der får dig til at spise uhensigtsmæssigt, og du vil langt nemmere lære at vælge til og fra fremover.

Det er et spændende og øjenåbnende forløb, med fokus på et kærligt og bevidst nærvær til hvem du er. En grundig introduktion til de små sunde skridt og gode vaner for livet. De fleste klienter taber 4-6 kilo på de 2 måneder, og når jeg siger farvel til dem, er deres nye vaner så godt indgroede, at de er klar til fortsætte på egen hånd.

Under forløbet vil du modtage mails, der understøtter din udvikling, dit nærvær og dit selvværd. Jeg kan også inspirere med opskrifter på sund mad skræddersyet til dig og dine madønsker, og ellers kan du finde inspiration til mad her på hjemmesiden.

2 måneders individuelt forløb:
1 session om ugen, af ca. 45 minutters varighed, den første måned, herefter 1 session hver 14 dag. I alt 6 sessioner.

Pris: 2.995 kr.

Gruppeforløb (min 2 og max 4 personer):
Forløb i grupper på max 4 personer. Pris 1.995 kr. per person.