Kostvejledning København – opskrifter og rådgivning

OM

Jeg havde siddet foran en computer det meste af mit arbejdsliv, da jeg i 2014 besluttede mig for at gøre noget HELT ANDET med IMG_0825mit liv.

Et stort ønske havde gennem længere tid været at arbejde med rådgivning, menneskelig kontakt og sundhed. Så det blev til et kostvejledning-kursusforløb, der greb om sig til også at forgrene sig i moduler om vegetarisme, økologi og stenalderkost – og et andet modul i spisning med nærvær og fordybelse. Især det sidste har min store interesse, fordi jeg tror på, at langt de fleste der er overvægtige, er nået dertil, fordi de spiser hovedløst for meget eller forkert. ’Hovedløst’ kan ændres når du får kontakt til dig selv. Når du er i kontakt, er det nemmere at passe på dig selv. Jeg lever selv hovedsageligt vegetarisk og du finder mange afprøvede sunde grønne opskrifter på denne side.

I løbet af 2015 studerede jeg sundhedscoaching, så jeg kan arbejde med positiv motivation i mine forløb.

Instruktør Fit for Kids og familie kostvejledning

Ud over mit arbejde med private klienter, arbejdede jeg frivilligt som sundhedsinstruktør i organisationen FitforKids i 2 år fra 2016-18. Her havde jeg ansvar for at træne overvægtige/inaktive børn mellem 7-14 år og for at give børnene og deres forældre kostvejledning. Nogle gange er det små dårlige vaner, der skal justeres, og andre gange er det en hel families livsstil, der skal ændres.
Efter jeg stoppede i Fit For Kids har jeg hjulpet familier og givet kostvejledning 1:1 i  min klinik på Frederiksberg.

Behandler
I løbet af 2016 uddannede jeg mig til Ansigts Refleksterapeut. En sådan behandling kan gavne dig på et utal af måder, hvad enten du vil tabe dig, vil af med din stress, regulere din diabetes eller et forhøjet kolesterol. Det kan du læse meget mere om på hjemmesiden www.refleks-terapi.dk