Nogle gange skal der ikke så meget til, for at gøre aftensmaden lidt sjovere. I går skulle min søn have en ven hjem til mad, og i stedet for at stege kødet, sparede jeg tid, hældte det i muffinsforme og lod ovnen klare arbejdet. Festligt så det ud, og alle var stort tilfredse med resultatet, der smagte eminent.
4 personer:
500 gram hakket kylling
1 lille løg
1 stor gulerod
1 æg
1 dl rasp
½ dl hvedemel
salt og peber
1 tsk tørret salvie
1 dl mælk
1 dl revet cheddar
1 pakke bacon
Fremgangsmåde:
Rør kødet med 1 tsk salt og hæld resten af ingredienserne i, mælken til sidst. Sæt farsen 20 minutter i køleskabet, så den lige samler sig. Fordel den i muffinsforme, hæld lidt revet ost på og en halv skive bacon delt i to, som et kryds ovenpå. Stil muffinsformen i ovnen i 25 ved 190 grader. Server med ris og tomatsauce, ovnkartofler og en frisk salat, eller hvad du eller foretrækker til et par ‘deller’…