Disse ruller er virkelig nemme at lave og ganske hyggelige at sidde og samle ved spisebordet!
Friske forårsruller af rispapir (4 personer)
1 pakke rispapir pandekager
1 avocado
1 mango
1 rød peber
½ agurk
100 g blandet salat (Grøn salat)
2 gulerødder, i tynde strimler
Fyld efter smag: quinoafrø, ristet tofu, bønner
Koriander og hakkede peanuts
Kog 2 liter vand i en pande og snit grøntsagerne fint. Dyp rispapir wrap i det varme vand (ved bordet) og læg den over på din tallerken. Fordel grøntsagerne på wrappen, lad ca 2-3 cm fra kanten være fri for fyld. Vip kanten ind over grøntsagerne, og begynd at folde wrappen med først den ene side henover fyldet, derefter den anden. De kan sagtens lægges på køl og tages med i madpakken næste dag.
Du kan dryppe lidt soja, ketjap manis, chilisauce eller peanutsauce ind i wrappen, eller dyppe den i forskellige saucer fra skåle, mens du spiser den.
Kold peanutsauce:
2 dl creme fraiche
1 dl peanutbutter
1 fed hvidløg, presset
3-4 spsk sojasauce
Evt. revet ingefær og limesaft efter smag