Kostvejledning København – opskrifter og rådgivning

Marineret tofu med fyldte portobellosvampe

Dette måltid er let, men mættende og fuld af gode smage. Hvis du ikke kan købe marineret tofu, kan du selv marinere den i 2 spsk soya, 1 tsk stødt chili eller ½ hakket chili, 1 spsk olivenolie.

Ingredienser (2 personer):
300 gram tofu (marineret)
4 små eller 2 store portobellosvampe
4 tomater
2 fed hvidløg
50 gram fetaost smuldret
2 spsk hakket basilikum
500 gram kartofler i små tern
2 rødløg i tern
1 fed hvidløg, presset

Spidskålsalat med hvid dressing:

1 spidskål
1 dl creme fraiche 5%
salt og peber efter smag
½ bundt dild, hakket
evt. ½ rødløg i tynde skiver

Bland dressingen i spidskålen ca. ½ time før middagen.

Bland kartofler og løg med olie og hvidløg og bag i ovnen i 40 minutter ved 180 grader.

Udhul svampene lidt og fyld med hakkede tomater, vendt i olie og lidt presset hvidløg, tørret basilikum, og smuldret feta på toppen. Sæt i ovnen de sidste 20 minutter (sammen med kartoflerne).

Steg tofuen 3 minutter på hver side, til den er sprød.

2016-09-02-18-28-25