Dette måltid er let, men mættende og fuld af gode smage. Hvis du ikke kan købe marineret tofu, kan du selv marinere den i 2 spsk soya, 1 tsk stødt chili eller ½ hakket chili, 1 spsk olivenolie.
Ingredienser (2 personer):
300 gram tofu (marineret)
4 små eller 2 store portobellosvampe
4 tomater
2 fed hvidløg
50 gram fetaost smuldret
2 spsk hakket basilikum
500 gram kartofler i små tern
2 rødløg i tern
1 fed hvidløg, presset
Spidskålsalat med hvid dressing:
1 spidskål
1 dl creme fraiche 5%
salt og peber efter smag
½ bundt dild, hakket
evt. ½ rødløg i tynde skiver
Bland dressingen i spidskålen ca. ½ time før middagen.
Bland kartofler og løg med olie og hvidløg og bag i ovnen i 40 minutter ved 180 grader.
Udhul svampene lidt og fyld med hakkede tomater, vendt i olie og lidt presset hvidløg, tørret basilikum, og smuldret feta på toppen. Sæt i ovnen de sidste 20 minutter (sammen med kartoflerne).
Steg tofuen 3 minutter på hver side, til den er sprød.