Kostvejledning København – opskrifter og rådgivning

Pastasalat

En god pastasalat er supernem aftensmad og lige så lækker at tage med til frokosten dagen efter.

Pastasalat:
100 gram pasta per person
Grønt: vælg mellem:
Tomat, majs, ærter, edemame bønner, rødløg – dressing af citronolie, hvid balsamico, sennep, honning og salt
Artiskokker, soltørrede tomater, feta, kikærter og sorte oliven – dressing af olivenolie, citronsaft, salt og peber
Skinketern, grøn og rød peberfrugt, gulerødder, majs og agurk – creme fraiche dressing med krydderurter, blendet

Kylling og bacon er også gode komponenter, hvis man vil have kød i.

Denne pastasalat har ærter, gulerødder, tomat, rødløg og stegt kylling samt en dressing af 3 spsk olivenolie, saft af ½ lime, salt og peber

2016-08-26-18-33-24