Vi ved alle at kål er sundt for os. Kål bidrager med masser af fibre og gør underværker for fordøjelse og udrensning. De er sprængfyldte med vitaminer og mineraler, og i denne detoxsuppe får du alt det bedste fra hele tre slags kål!
Ingredienser:
400 gram hvidkål
200 gram grønkål
250 gram blomkål
1 sød kartoffel
2 spsk ingefær
2 fed hvidløg
1 tsk gurkemeje
1 spsk spidskommen
1 spsk karry
1-2 tørrede chili eller ½ frisk, alt efter smag og behag
Fremgangsmåde:
Rist kålet, krydderier, ingefær, chili og hvidløg 1 miunt i olien og tilsæt kogende vand til det dækker. Hvis du vil have lidt ekstra smag, kan du tilsætte en bouillonterning og 2 tsk salt. Lad det koge 20 minutter, blend med stavblender og server. Hvis du ønsker suppen mindre stærk kan du fiske chilierne op, inden du blender suppen. Jeg foretrækker at blende den groft, så der stadig er lidt at tygge på.